Boston Bruins luo historiallisen hetken

Se oli hyvin historiallinen ilta Boston Bruinsille. Torstai-iltana Boston Bruins kukisti Buffalo Sabresin 7-1 voittaen yhdeksännen peräkkäisen ottelunsa ja siirtyen kauden 48-8-5-voittoon ja 101 pisteeseen, mikä tekee heistä NHL:n historian nopeimman 100 pisteen ylittäneen joukkueen.

Boston Bruins uskoo tehneensä oikean valinnan allekirjoittaessaan torstaiaamuna sopimuksen David Pastrnakin kanssa, joka debytoi Boston Bruins Pelipaita samana yönä maalilla ja kahdella syöttöpisteellä. Paitsi että Jakub Lauko teki kaksi maalia ja Dmitri Orlov teki maalin ja kaksi syöttöä, heidän panoksensa veivät Boston Bruinsin uuteen nousuun.

Valitettavasti Brad Marchand joutui ulos loukkaantumisen vuoksi pelin toisella neljänneksellä ja saattaa olla poissa jonkin aikaa. Tämä on kolmas Boston Bruinsin loukkaantunut pelaaja Taylor Hallin ja Nick Folignon jälkeen. Onneksi tämä ei vaikuttanut Boston Bruinsin voittoon. Pavel Zacha, Patrice Bergeron ja Connor Clifton lisäsivät Boston Bruinsin voittoa. Mutta seuraava Boston Bruinsin aikataulu on vielä hieman passiivinen, koska heillä on tällä hetkellä vakava pula vasemmistolaisista pelaajista.

Boston Bruinsin viime aikojen pelaamisen perusteella se vaikuttaa mahdolliselta Stanley Cup -voittajalta, mitä mieltä sinä olet? Tule rohkeasti mukaan keskusteluun! Juhlitaan Boston Bruinsin voittoa laittamalla Halvat NHL Pelipaidat päälle! Onnitelkaa heitä historiallisesta hetkestä!

Jätä kommentti