Kucherov Hattutemppu Auttaa Lightning Laajentaa Liigan pisteytys johto Flyers yli

Tampa Bay Lightning osoitti jälleen kerran hyökkäysvoimansa tiistai-iltana kukistamalla Philadelphia Flyersin 6-3 Nikita Kutšerovin loistavan esityksen takana. Tähti Tampa Bay Lightning Pelipaita varasti show’n kolmella maalilla ja syöttöpisteellä, mikä vahvisti hänen asemaansa NHL:n parhaana maalintekijänä,.

Kutšerov pohjusti illan hyökkäystehokkuuttaan klassisella one-timerilla oikeasta ympyrästä ensimmäisen erän loppupuolella. Hän suoritti teon uudelleen ylivoimalla toisen jakson alussa, muistuttaen kaikille, miksi häntä pidetään yhtenä liigan parhaista lahjakkuuksista. Viimeisellä minuutilla hän odotti toisen tyhjään maaliin päättääkseen todella hallitsevan esityksen.

Kutšerovin hattutemppu ei ollut Tampa Bayn ainoa valopilkku. Myös Brayden Point ja Brandon Hagel tekivät maalit ja syöttöpisteet, samoin Michael Eyssimont. Andrei Vasilevskiy piti maalissa pintansa ja varmisti voiton 29 torjunnalla.

Voitto oli Lightningin kuudes seitsemässä viimeisessä ottelussa, mikä osoittaa sen vaikuttavan nousun kauden puolivälin notkahduksen jälkeen. Mutta samalla kun Tampa Bay juhli hyökkäyspurkaustaan, Philadelphia kärsi kolmen ottelun tappioputkesta. Kaksi ylivoimamaalia Kutšerovilta ja Eichmannilta lisäsivät heidän murheitaan.

Tappioista huolimatta Philadelphia sai nähdä Jaime Drysdalen nousun, joka sai ensimmäisen maalinsa Anaheimin kanssa tehdyssä kaupassa. Nuoren puolustajan maali toi Flyersin yhdessä vaiheessa maalin päähän, mutta sitten Kutšerovin ylivoima tuhosi Flyersin toiveet paluusta.

Flyersin Samuel Ersson torjui 15 kertaa toisessa peräkkäisessä aloituksessaan. Carter Hart on henkilökohtaisista syistä toistaiseksi virkavapaalla, joten hänen odotetaan pysyvän Philadelphian aloittavana maalivahtina lähitulevaisuudessa.

Kucerovin tähtipeli Jääkiekko Pelipaidata ja Tampa Bayn hyökkäyksen tulivoima oli liikaa Philadelphialle. Lightningin voitto oli muistutus sen hyökkäyspotentiaalista, kun taas Flyers etsii yhä vastauksia viime aikojen kamppailuihinsa. Kutšerovin hyökkäysvoima ja Tampa Bayn nousu ovat tarinoita, joita kannattaa seurata kauden edetessä, ja Philadelphian taistelu takaisin jaloilleen on kiehtova haaste.