Golden Knights rutiini Sharks, Morelli tekee unelma debyytti 4-0 työnsulku voittaa

Vegas Golden Knights kukisti San Jose Sharksin 4-0-lukemin maanantai-iltana. Mason Morelli, 28, teki maalin ja syöttöpisteen ensimmäisessä aloituksessaan NHL Pelipaidat, kun taas Logan Thompson kirjautti uransa neljännen nollapelinsä.

Nyt 28-vuotias Morelli, jolla on runsaasti kokemusta alaikäisistä, sai vihdoin NHL-kutsun ja teki heti vaikutuksen. Hän otti Alex Pietrangelon syötön ja vei Vegasin 3-0-johtoon ensimmäisessä erässä, minkä jälkeen hän avusti Keegan Kolesarin maalissa. Valmentaja Bruce Cassidy kehui hänen suoritustaan ja vitsaili jopa, että hän olisi voinut tehdä Gordie Howen hattutempun.

Michael Amadion ja William Karlssonin maalit Vegas Golden Knights Pelipaita saivat Golden Knightsin hyvään alkuun, kun taas Logan Thompson kirjasi uransa neljännen työnsulun 29 torjunnalla. Työsulku oli Thompsonille merkittävä saavutus, sillä se oli hänen ensimmäinen sitten lokakuun 2022.

Sharksille peli oli kuitenkin turhauttava. He joutuivat yhdeksännen kerran tällä kaudella ulosajetuksi, mikä merkitsee liigan ennätystä eniten ulosajoja yhdellä kaudella. Päävalmentaja David Quinn ilmaisi pettymyksensä korostaen hukattuja tilaisuuksia ja puolustuksen virheitä, joiden ansiosta Vegas pääsi hyödyntämään tilanteen jo varhain ja pitämään hallinnan.

Voitto laajentaa Golden Knightsin dominointia Sharksia vastaan, ja parantaa heidän ennätystään vastustajiaan vastaan 19 voittoon, yhteen tappioon ja kolmeen tasapeliin vuodesta 2019 lähtien. Vaikka Sharks aloitti ottelun vahvasti iskemällä molempiin maalipuihin ensimmäisten minuuttien aikana, se ei pystynyt voittamaan Golden Knightsin hyökkäyspainetta ja vankkaa puolustusta.