Uusi lisäys O’Reilly tekee suuren panoksen Toronto Maple Leafsin voittoon Buffalo Sabresista

Toronto Maple Leafs voitti tänä iltana Buffalossa voittaen Sabresin maalein 6-3. Vasta hankittu Maple Leaf Ryan O’Reilly teki hattutempun, kun taas Toronto Maple Leafs Pelipaita pukeutunut Mitch Marner teki viiden pisteen illan! Se oli viihdyttävä ottelu kahden liigan parhaan hyökkäyksen välillä, mutta tällä kertaa Maple Leafs ansaitsi voiton Buffalossa.

Ilman etua osallistumisesta ensimmäisiin muodollisiin harjoituksiinsa viiden päivän aikana sen jälkeen, kun hänet vaihdettiin Torontoon, keskus Ryan O’Reilly on löytänyt välittömän kemian uusien Maple Leafsin rivitovereidensa kanssa. O’Reilly teki 37 sekunnin eron avausjaksolla Maple Leafs johti 4-0 8:18 tehdyistä maaleista. Ja sen jälkeen, kun Buffalo teki maalin kolme kertaa ja katkaisi johdon 5-3 Jeff Skinnerin maaliin, kun 3:31 oli jäljellä, O’Reilly sinetöi voiton, kun hänen laukauksensa putosi verkkoon 1:10 jäljellä.

Se oli loistava esitys sinivalkoisesta suurimman osan pelistä. Vaikka Sabres vetäytyi myöhään, Maple Leafsin hyökkäys meni läpi, kun maalivahti Ilja Samsonov torjui suuria torjuntoja. Lopputulos ei ollut niin kaunis kuin useimmat olisivat toivoneet, mutta ei voi kiistää, että tämä peli olisi voinut mennä paljon toisin, jos Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Ilja Samsonov ei olisi ollut vahva keskikehyksessä. Maple Leafs odottaa nyt perjantai-illan ottelua isännöidessään Minnesota Wildia Scotiabank Arenalla.

Jätä kommentti