Winnipeg Jetsin voitto pidentää St. Louis Bluesin viiden ottelun tappioputkea

Josh Morrissey ja Mark Scheifele, jotka käyttävät Winnipeg Jets Pelipaita 2023, tekivät kumpikin kahdesti kolmannessa erässä kaksi maalia, kun Winnipeg pyyhkäisi 2-0-tappion ja voitti St. Louis Bluesin 4-2. Voitto merkitsi kolmea maalia. pelin tappiota ja pidensi Bluesin tappioputkea viiteen peliin.

NHL-ottelun maanantain ainoassa ottelussa ensimmäisessä erässä ei tehty maaleja, mutta paljon hukattuja paikkoja. Bluesin tultua tyhjäksi pelin ensimmäisessä voimapelissä Jets sai neljän minuutin miesedun, kun Aleksandrov sai kaksinkertaisen mollin korkealle tarttuvan Jetsin hyökkääjän Kyle Connorin kasvoihin. Pitkä voimapeli oli rintakuva, ja Jets sai vain yhden laukauksen Binningtoniin.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Connor Hellebuyck torjui 24 kertaa Winnipegissä, joka on 3-5-0 viimeisissä kahdeksassa pelissä ja vaihtoi kaikki neljä riviä aloittaakseen ottelun St. Louisin kanssa. Jake Neighborsilla oli maali ja syöttö, ja myös Nikita Alexandrov teki maalin Bluesille (23-25-3), joka päätti kolmen ottelun matkan.

Jätä kommentti