Warren Foegele teki kahdesti maalin ja auttoi Edmonton Oilersia voittamaan Detroit Red Wingsin

Connor McDavid pidensi pisteputkiaan 13 otteluun, ja Edmonton Oilers pelipaitaa pukeutunut Warren Foegele teki kahdesti maalin toisessa erässä, mikä auttoi Edmonton Oilersia voittamaan Detroit Red Wingsin tiistai-iltana 5-2.

Neljännen linjan keskus Ryan McLeod ja Foegele tekivät maalit 36 sekunnin erolla toisen erän alussa, ja Foegele teki jälleen maalin kauden puolivälissä, jolloin Oilers johti 3-1-johtoon. Kolmannen linjan keskus Ryan Nugent-Hopkins palautti kahden maalin johtonsa kolmannen erän lopussa. Edmontonin Jack Campbell pysäytti 30 laukausta, mukaan lukien eräät tärkeimmät laukaukset kolmannessa erässä pitääkseen yhden maalin johdon.

Detroitin Tyler Bertuzzi rikkoi maalittoman tasatilanteen ensimmäisen erän puolivälissä ja Joe Veleno teki maalin, kun toisessa erää oli jäljellä 9 sekuntia, mikä veti kotijoukkueen maalin sisälle. Edmonton, NHL:n eniten maalintekijä ja voimapelin paras joukkue teki maalin. ylimääräinen luistelija, kun Nugent-Hopkins teki maalin, kun maalia oli jäljellä 4:22. Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Red Wingsin kapteeni Dylan Larkin sanoi, että hän ja hänen joukkuetoverinsa antoivat tunteiden valloittaa, kun tarvittiin tasoitusmaali.

Jätä kommentti