Taneffin olkapää sijoiltaan saattaa jäädä väliin Flamesin kanssa

Taneff loukkaantui 6. pelissä läntisen konferenssin ensimmäisen kierroksen ottelussa Dallas Starsia vastaan ​​13. toukokuuta ja vaati 4-6 kuukauden hoitoa, mikä estää häntä käyttämästä Calgary Flames Pelipaita ensi kaudella. Hän sanoi, että kaikki haluavat pelata joka ottelussa, erityisesti pudotuspeleissä, eikä hän ole ensimmäinen, joka loukkaantuu, eikä hän ole viimeinen. Hän haluaa auttaa joukkuetta jäällä, jos mahdollista.

Taneff teki tällä kaudella NHL-uran ennätyksen 28 pistettä (6 maalia, 22 syöttöä) ja pelasi ensimmäistä kertaa kaikki 82 ottelua NHL:ssä. Tämä on hänen 12. NHL-kausi ja toinen Calgaryssa. Krista Nev jätti väliin neljä ottelua Flamesissa vuoden 2022 pudotuspeleissä ennen kuin palasi peleissä 4 ja 5 Edmonton Oilersia vastaan.

Urheilijat tekevät parhaansa loistaakseen kentällä. Tämä on urheilijoiden ammattimaista laatua, mutta on väistämätöntä, että he loukkaantuvat prosessissa. Oli lopputulos mikä tahansa, he ovat tehneet parhaansa, ja meidän pitäisi ymmärtää se. Laitetaan sitten päälle Jääkiekko Pelipaidat ilahduttamaan heitä!

Jätä kommentti