Pittsburgh Penguins jatkaa kolmivuotista sopimusta valmentaja Sullivanin kanssa

Pittsburgh Penguins jatkaa kolmivuotista sopimusta valmentaja Sullivanin kanssa

Harjoitteluleirin lähestyessä kovaa vauhtia, Penguins huolehti sisäisistä asioista tiistaina ja sopi päävalmentaja Mike Sullivanin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksen on määrä astua voimaan NHL-kauden 2023-24 lopussa, ja Sullivan pääsee Pittsburgh Penguins Pelipaita Custom Koti kaudella 2026-27.

Halpapaidassa oleva Sullivan aloitti toimikautensa Pittsburghissa parhaalla mahdollisella tavalla. Hän otti joukkueen penkin taakse kauden 2015–2016 puolivälissä ja johti Penguinsin peräkkäisiin Stanley Cup -mestaruuskilpailuihin. hän oli ensimmäinen amerikkalaissyntyinen päävalmentaja NHL:n historiassa, joka on voittanut useita Stanley Cupeja, ja toinen päävalmentaja, joka on koskaan voittanut mestaruutta kahdella ensimmäisellä kaudellaan seuran kanssa.halvat pittsburgh penguins paidat

507 ottelussa Penguins-penkin takana Sullivan saavutti ennätyksen 297-156-54, mikä antaa hänelle toiseksi korkeimman voittoprosentin kaikista päävalmentajista franchising-historian aikana.

Yllä oleva raportti aiheesta ”Pittsburgh Penguins jatkaa kolmivuotista sopimusta valmentaja Sullivanin kanssa” tällä sivustolla. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä toimittajaan.

Jätä kommentti