Philadelphia Flyersin puolustaja Ryan Ellis loukkaantui jälleen ensimmäisessä pelissä

Philadelphia Flyers toi Ryan Ellisin takaisin alle 19 minuutissa jäällä. Päävalmentaja Alan Vignyotin mukaan veteraani loukkaantui jälleen lauantain ottelussa ja on nyt poissa joka viikko.

Tämä oli julma takaisku Flyersin suurelle hankinnalle offseason aikana, ja hän pelasi erittäin hyvin terveenä. Ellis teki 5 pistettä neljässä pelissä tänä vuonna, mutta nyt hänen paluullaan on toinen epävarma aikataulu. En tiedä milloin voin vielä käyttää Philadelphia Flyers Pelipaita.

Toistaiseksi joukkue on kokenut ylä- ja alamäkikauden, 7-4-2 ennätys 13 pelissä. He näyttävät joskus tiukasti sensuroidulta haastajalta ja kaoottiselta sotkulta, ja heidän suorituksensa Carolina-voitossa ja Dallasin tappiossa kahdessa edellisessä pelissä on arvaamatonta. Takapäässä tärkeässä roolissa olevan Eliksen menetys tarkoittaa, että tulee lisää uudelleenjärjestelyjä parhaan kokoonpanon löytämiseksi jatkossa.

Kun trapetsi osti Ellisin, hänet nähtiin potentiaalisena katkaisijana sinisellä linjalla seuraavien viiden vuoden ajan. Hänen sopimuksensa on rajattu 6,25 miljoonaan dollariin ja se on voimassa kaudelle 2026-27. Erittäin lahjakkaana kaksisuuntaisena puolustajana Flyersin on toivottava, että hän voi palata peliin seuraavien viikkojen aikana ja alkaa maksaa osinkoja tästä kaupasta.

Tämä ei ole vain tämän kauden ongelma, mutta Ellis ei todellakaan ole ollut terve malli muutaman viime vuoden aikana. Kaudella 2017-18 hän jätti puoli vuotta polvileikkauksen jälkeen väliin. Kaudella 2019-20 hän sai aivotärähdyksen Winter Classicissa ja vietti lähes kaksi kuukautta loukkaantumisreservijoukkueessa. Viime kaudella hän sai nivelmurtuman. Pelattiin vain 35 peliä. Vaikka nämä ovat ilmeisesti hyvin itsenäisiä tapahtumia, se on vaikea peli 30-vuotiaalle puolustajalle.

Jätä kommentti