Makar voitti 2022 Conn Smythe Trophyn

Tehtyään vaikuttavat 29 pistettä pelissä 6, Makar palkittiin Colorado Avalanche Pelipaita Conn Smythe Trophylla halutusta kauden MVP-tittelistä, jonka pudotuspelien puolustava pelaaja on tehnyt eniten pisteitä viime vuosikymmenellä. Hänestä tuli pelin arvokkain pelaaja. Stanley Cupin pudotuspeleissä.

Hän on vasta kolmas puolustava pelaaja liigan historiassa, joka on voittanut Cupin, Consmythin ja Norris Trophyn samalla kaudella. Jääkiekko Pelipaidat yllään käyttänyt Makar työskenteli kovasti Stanley Cupin pudotuspelien ajan ja teki 10 pistettä (3 maalia, 7 syöttöä) Coloradon ensimmäisen kierroksen Nashville Predatorsissa, mikä on puolustavan pelaajan NHL:n kaikkien aikojen ennätys. neljä peliä. Läntisen konferenssin finaalissa Edmonton Oilersia vastaan ​​hän voitti 5 pistettä (1 maali, 4 syöttöä) 6-5 ottelun 4 jatkoajalla, ja hänestä tuli ensimmäinen pelaaja NHL:n historiassa, joka on tehnyt maalin sarjassa puolustavassa pelissä 5 pisteellä.

Mikä viikko se onkaan ollut 23-vuotiaalle Cale Makarille. Sekä Stanley Cupin että Conn Smythe Trophyn voittanut Makar oli neljäs puolustava pelaaja palkkalakikaudella, joka voitti halutun Consmythe-palkinnon. Hänestä tuli Avalanchen pudotuspelien MVP ja hän oli NHL-historian kolmas vartija, joka voitti Norris Trophyn samalla kaudella. . Todella mahtava!

Jätä kommentti