Los Angeles Kings voitti Colorado Avalanchen 5-4

Los Angeles Kings Pelipaita pukeutunut Adrian Kempe teki rangaistuslaukauskilpailun voittajan, ja Los Angeles Kings voitti kaksi maalia kolmannessa erässä voittaakseen Coloradon 5-4 ja katkaistakseen yhdeksän pelin tappioputken Avalanchelle. Kolmannen, Alex Iafallo teki maalin voimapelissä tilanteessa 1:11. Sitten Sean Walker tasoitti sen, kun Kevin Fialan 26. syöttö oli 5:40 jäljellä.

Viktor Arvidsson teki maalin toisella rangaistuspotkukierroksella, ja kun Pheonix Copley pysäytti Mikko Rantasen, Kempe voitti Kingsin ensimmäisen voiton Denverissä 31.12.2018 jälkeen. Myös Gabriel Vilardi ja Phillip Danault tekivät maalin ja Copley torjui Kingsissä 23 kertaa. , joka parani 6-0-1 viimeisissä seitsemässä pelissä.

Cale Makar, joka pukeutui Halvat NHL Pelipaidat maaliin ja kahteen syöttöön Coloradon kolmen maalin räjähdyksessä toisen erän loppupuolella, mutta Avalanche hävisi toisessa peräkkäisessä tappiossaan.J.T. Compher, Andrew Cogliano ja Evan Rodrigues tekivät myös Coloradon maalin. Rantasella oli kaksi syöttöä ja Aleksandar Georgiev torjui 23 laukausta. Se oli ensimmäinen kerta, kun lyöty Avs on tehnyt enemmän kuin kolme maalia pelissä sen jälkeen, kun se voitti 6-4 Buffalossa 1. joulukuuta. Tällä kertaa puolustus petti heidät. myöhään ja esti Avsia tekemästä franchisingennätystä pisimmästä voittoputkesta joukkuetta vastaan.

Jätä kommentti

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday
from 10th , Jan to 26th , Jan
Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.
We will arrange shipping once the factory come back for work.
During the factory holiday, the customer service will work as usual.