Detroit Red Wings voitti Vancouver Canucksin 6-1

Detroit Red Wings Pelipaita 2023 pukeutunut Dylan Larkin teki maalin kahdesti, ja Detroit Red Wings jatkoi voittoputkiaan voittaen 6-1 kamppailevan Vancouver Canucksin maanantai-iltana. Robby Fabbri ja Gustav Lindstrom tekivät kumpikin maalin ja syöttöpisteen Red Wingsille. , jotka ovat voittaneet kolme putkeen.

Pius Suter ja Jonatan Berggren tekivät myös vieraiden maaleja ja Michael Rasmussen loi apuparin. Detroitin Ville Husso torjui 29 kertaa, mukaan lukien myöhäinen rangaistuslaukaus. Canucksin ainoa maali tuli Sheldon Driesilta toisen erän alussa. Collin Delia pysäytti 17 laukausta Vancouverille, joka on nyt luovuttanut viisi tai enemmän maalia 25:ssä 54 ottelusta. tällä kaudella.

Tuloksena oli toinen kerta kolmen päivän sisällä, kun Red Wings voitti kieroutuneen voiton Canucksista voitettuaan sen Detroitissa 5-2. Canucksille myönnettiin rangaistuslaukaus, kun pelikelloa oli jäljellä 59,4 sekuntia, kun Husso, joka käytti Halvat NHL Pelipaidat kutsuttiin pelin viivästymiseen, kun verkko putosi hänen selkänsä yli, kun Elias Pettersson yritti tukkia laukauksen verkon sivulta.

Jätä kommentti