David Quinn liittyy Sharksin uudeksi valmentajaksi

Osittain kolmesta jaksosta Rangersissa Quinn loi 96-87-25-asiakirjan 208 täydellisessä videopelissä, jääden paitsi pudotuspeleistä kahdessa jaksossa sekä karkaamalla vuoden 2020 NHL Postseason Bubblen sertifiointikierroksella.

Koska hänen ammuskelunsa marraskuussa 2021, Quinnin ainoa yritys takaisin mentorointilistalle on, kun hän johti Yhdysvaltoja Pekingin talviolympialaisissa 2021 sen jälkeen, kun NHL peruutti osallistumisensa COVID-19:n vuoksi ja siirtyi puolivälierissä Slovakialle.

Tällä hetkellä valmiina hankkimaan Sharks-kokoonpanon selvästi palautumisen partaalla. nhl pelipaidat oleva Quinn työ sopii varmasti hänelle, kun hän yrittää hyödyntää toista tilaisuuttaan NHL-penkin takana. Seuraa rajoittavat oletukset tarjoavat hänelle todennäköisesti joustavuutta, sillä muutama odottaa Sharksin olevan edullinen seuraavien parin kauden aikana. Kun nämä muutokset tehdään, Quinnin on varmistettava, että hän pystyy johtamaan ryhmää suoraan pudotuspeleihin ja menneisyyteen.

Sharks on itse asiassa raportoinut, että edellinen New York City Rangers penkki David Quinn on Custom St. Louis Blues Pelipaita seuran upouudeksi päävalmentajaksi, joka otti Bob Boughnerin hallintaansa sen jälkeen, kun hän oli vapautettu tehtävistään kesäkuussa.

Jätä kommentti