Calgary Flamesin tavoitteena on jatkaa onnea ottelussa Jetsejä vastaan

Calgary Flames on voittanut neljä peräkkäistä ottelua ja tehnyt pisteitä viimeisissä seitsemässä ottelussa (5-0-2) ja saanut toisen ylennyksen ennen Winnipeg Jetsin lauantaina isännöimistä: lepoa.

Kun Fire voitti Chicago Blackhawksin 5-2 tiistaina, se oli heidän ensimmäinen ottelunsa seitsemän ottelun kotimatkalta. Läntisen konferenssin kärjessä oleville seuroille muutama lepopäivä ennen perjantain harjoittelua on ansaittua. Jääkiekko Pelipaidat

Fire sijoittuu sarjan seitsemän parhaan joukkoon pelikohtaisissa maaleissa, vahvassa suorituskyvyssä ja rangaistuspotkujen onnistumisprosentissa, mutta suurin avain onneen on joukkueen puolustus. Heidän maalimääränsä on liigan parhaiden joukossa, keskimäärin 1,90.

Jets saapui Calgaryyn kauden pahimmalla viiden pelin tappioputkellaan (0-4-1) ja hävisi Minnesota Wildsille 7-1 perjantai-iltapäivänä.Calgary Flames Pelipaita

Yhtä huolestuttavaa kuin suihkukoneet on kuinka hauraalta ne näyttävät. He olivat se joukkue, joka pelasi paremmin perjantain pelin alussa, mutta ei löytänyt verkkoa ensimmäisellä puoliajalla ja joutui 2-0. Sitten toisen neljänneksen alussa tehty kaksi nopeaa maalia syöksyi heidät kauden epätasapainoisimpaan tappioon.

Pian tästä pelistä tuli erämaajoukkueen nauru, ja siitä tuli myös Jetsin vaatimaton kokemus.

Jätä kommentti