Calgary Flames voitti San Jose Sharksin 7-3

Tyler Toffoli ja Dillon Dube, jotka pukeutuvat Calgary Flames Pelipaita, tekivät molemmat maalin ensimmäisen 30 sekunnin aikana, Nazem Kadri sai voittomaalin kolmannen erän puolivälissä ja Calgary Flames voitti San Jose Sharksin 7-3 tiistai-iltana.

Toffoli viimeisteli kahdella maalilla ja syötöllä, ja Kadri teki myös kaksi maalia. Flamesin muut maalit tekivät Trevor Lewis ja Milan Lucic, jotka tekivät neljä ilman vastausta finaalissa 9:56, kun peli oli tasan 3-3.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutuvat Jonathan Huberdeau ja Elias Lindholm antoivat kumpikin kolme syöttöä. Lucic, joka avusti Kadrin tasoitusmaalissa, on tehnyt kauden kaksi ensimmäistä maaliaan kahdessa viimeisessä pelissä. Jacob Markstrom torjui 24 kertaa voittaakseen Sharksin. peli. Se osoitti, että he olivat voitot 24-14 kahdessa erässä. Barabanovin maali syntyi, kun toista erää oli jäljellä 37 sekuntia, mikä käänsi vauhtia San Josen hyväksi. Markstromin täytyi olla vakaa kolmannessa, sillä Sharksilla oli 13 laukausta maaliin. Meier tasoitti kauden 3-3 3:58.

Jätä kommentti

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday
from 10th , Jan to 26th , Jan
Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.
We will arrange shipping once the factory come back for work.
During the factory holiday, the customer service will work as usual.