Calgary Flames harjoitteli ensimmäistä kertaa sunnuntaina

Calgary Flames harjoitteli ensimmäistä kertaa sunnuntaina sen jälkeen, kun se suljettiin epidemian vuoksi. Jääkiekko Pelipaidat

Valmentaja Darryl Sutter sanoi: ”Monet ihmiset eivät ole luistelleet muutamaan viikkoon, ja yhdessä COVID-viruksen kanssa jokainen, joka on positiivinen, reagoi eri tavalla.” ”Tämä Ei ole niin, että käsittelemme aihetta käytännössä; haluat vain ohittaa ensimmäisen.”

Sartre sanoi, että Flames valmistautuu ikään kuin he pelaavat Seattle Krakensia vastaan ​​torstaina (22.00 ET; ROOT-NW, SNW, ESPN+, NHL LIVE). Tämä on heidän ensimmäinen pelinsä sitten joulukuun 11. päivän, jolloin he hävisivät Boston Bruinsille 4-2.

Joulukuun 13. Calgary Flames Pelipaita päivänä Calgary (15-7-6) siirsi kolme seuraavaa peliä, kun kuusi pelaajaa ja yksi henkilökunnan jäsen solmi NHL COVID-19 -sopimuksen 24 tunnin sisällä. Joulukuun 17. päivään mennessä sillä oli 19 pelaajaa, 3 valmentajaa ja 9 henkilökuntaa, ja NHL sulki sen lomien ajaksi.

COVID-19-epidemian vuoksi NHL aloitti lomansa keskiviikkona, kaksi päivää aikaisemmin kuin alun perin oli suunniteltu. Se aikoo jatkaa pelejä maanantaina, mutta ilmoitti perjantaina, että alun perin maanantaiksi suunniteltuja 14 peliä siirretään, joten se ja NHL Players Association voivat analysoida COVID-19-testituloksia joukkueen palattua tiloihinsa sunnuntaina.

Alun perin Flamesin oli määrä kohtaamaan Edmonton Oilersin kotonaan maanantaina. COVID-19-huolien vuoksi tämä on heidän seitsemäs peräkkäinen lykätty peli.

COVID-19-huolien vuoksi NHL on siirtänyt 64 peliä tällä kaudella. yksi peli (Ottawa Senators voitti New Jersey Devilsin 3-2 rangaistuspotkukilpailussa 6. joulukuuta, joka alun perin oli määrä pelata 16. marraskuuta. Pidetty), toinen peli on siirretty (New York Rangers isännöi New York Islandersia maaliskuussa 17 pelissä, joka oli alun perin tarkoitus pelata 28. marraskuuta).

Jätä kommentti