Boston Bruins voitti Anaheim Ducksin 7-1

Boston Bruins Pelipaita pukeutunut David Pastrnak teki kolme maalia ja syötti, Hampus Lindholm teki maalin Anaheimin kotiottelussaan, ja Boston Bruins viimeisteli täydellisen kolmen ottelun matkan voittaen Ducksin 7-1 sunnuntai-iltana.

David Krejci teki maalin ja antoi kaksi syöttöä ennen kuin Brad Marchand, Lindholm ja Charlie Coyle lisäsivät kolmannen erän maalit ykkössijalle. Boston on voittanut neljä peräkkäistä kokonaisvoittoa kukistettuaan Kalifornian kolme NHL-joukkuetta yhteistuloksella 16-5 viimeisen neljän päivän aikana.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Jeremy Swayman torjui 28 kertaa puolustaessaan Pastrnakia, joka on tehnyt tällä kaudella 32 maalia 40 ottelussa varmistuttuaan uransa 13. hattutempun. Hän teki huikeat seitsemän maalia Bruinsin kolmessa länsirannikon ottelussa, ja tämä hyökkäys Anaheimissa oli jälleen yksi merkki siitä, että tšekkiläinen laitahyökkääjä on saamassa hirviösopimuksen joko ennen tai sen jälkeen, kun hän osuu rajoittamattomaan vapaaseen agentuuriin tänä kesänä.

Jätä kommentti

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday
from 10th , Jan to 26th , Jan
Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.
We will arrange shipping once the factory come back for work.
During the factory holiday, the customer service will work as usual.