Boston Bruins on hankkinut hyökkääjä Pavel Zachalle neljän vuoden jatkosopimuksen

Muutama minuutti Toronto Maple Leafsin lauantai-iltana voittamisen jälkeen Bruins ilmoitti tärkeästä uutisesta, joka sopi hyökkääjä Pavel Zachan kanssa neljän vuoden jatkosopimuksesta, jonka keskiarvo on 4,75 miljoonaa dollaria vuodessa. 25-vuotiaasta centeristä olisi voinut tulla rajoittamaton vapaa agentti kauden jälkeen, jolloin hän voi pukeutua Boston Bruins Pelipaita. Hänellä on tällä kaudella 25 pistettä (viisi maalia, 20 syöttöä) 42 pelissä, mikä on ensimmäinen Bruinsissa sen jälkeen, kun hänet hankittiin New Jersey Devilsin kanssa hyökkääjä Erik Haulan 13.

Vaikka Zachan maalien kokonaismäärä vaikuttaa jokseenkin alivoimaiselta, entinen kuudes kokonaisvalinta vuonna 2015 ampuu vain 7,9 prosenttia kaudella, mikä on kaukana hänen 10,7 prosentin uran keskiarvosta, mikä viittaa siihen, että hänen tulevaisuutensa voisi olla enemmän tuotantoa. Kysymys on myös 4,75 miljoonan dollarin vuotuisesta hinnasta, joka saattaa tuntua hieman jyrkältä, mutta Zacha on osoittanut kykynsä hallita hallintaa Bruinsin järjestelmässä ja on sittemmin vakiinnuttanut asemansa laadukkaana keskikuuden hyökkääjänä.

Halvat NHL Pelipaidat pukeutunut Zacha on selvästi kokenut melkoisen käänteen kuluneen kalenterivuoden aikana. Seitsemän huimaa vuotta New Jersey Devilsissä aloittaessaan uransa Zacha on sittemmin löytänyt kodin Bostonista kauden välisen kaupan jälkeen, sijoittuen täydellisesti laitaan Bruinsin toistaiseksi kuuden parhaan joukkoon ja tehnyt viisi maalia ja 20 maalia. syöttää tällä kaudella 25 pistettä 42 ottelussa.

Jätä kommentti

Notice

Please be kindly noted that our factory will have holiday
from 10th , Jan to 26th , Jan
Free shipping & Extra Free gifts will be offered for all orders during the period of factory holiday.
We will arrange shipping once the factory come back for work.
During the factory holiday, the customer service will work as usual.