Blake Wheeler on poissa Winnipeg Jetsistä viikkoja

Polvivamman vuoksi Blake Wheeler on poissa Winnipeg Jetsistä useiden viikkojen ajan.

Hyökkääjä loukkaantui kolmannella neljänneksellä, kun hän hävisi Vancouver Canucksille perjantaina 4-3. Hänellä oli yllään Winnipeg Jets Pelipaita oikealla polvellaan pelatessaan joukkuetoverinsa Nathan Bolieun kanssa Jetsissä. Nurjahti rangaistuslaukauksen aikana tapahtuneen törmäyksen aikana.

Wheeler teki pelissä yhden maalin ja kaksi syöttöä, ja teki 10 pistettä viiden ottelun voittosarjassa (yksi maali, yhdeksän syöttöä). Jetsin kapteenilla on tällä kaudella 17 pistettä (1 maali ja 16 syöttöä) 22 ottelussa.

Wheeler jätti väliin viisi peliä osallistuessaan Jääkiekko Pelipaidat NHL:n COVID-19-sopimukseen 19.–28. lokakuuta. Tänä aikana Jets johti 4-0-1.

Andrew Coppin odotetaan liittyvän keskus Mark Scheifelen ja vasemmiston Kyle Connorin kanssa päästäkseen Wheelerin oikean laidan asemaan Jetsin ylimmälle riville.

Morris sanoi, että puolustava pelaaja Neal Pionk, joka on ollut aivotärähdyksessä Toronto Maple Leafsin Jason Spezzan osuman jälkeen 5. joulukuuta, odotetaan palaavan kokoonpanoon.

Wheeler valittiin Phoenix Coyotesille vuoden 2004 NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella (nro 5), ja hän teki 824 pistettä (280 maalia, 1 003 ottelussa Jetsiä, Atlanta Thrashersia ja Boston Bruinsia vastaan) 544 syöttöä).

Wheeler, joka pelasi Jets/Thrushesissa 12 kautta, johtaa pisteissä (714) ja syötöissä (484) ja on toinen peleissä (782) ja maaleissa (230).

Hän jätti viime kaudella kuusi ottelua väliin loukkaantumisen vuoksi. Kaudesta 2011–2012, joka oli hänen ensimmäinen täysi kausi Jetsissä, hän on jättänyt väliin 17 peliä, joista 5 tällä kaudella.

Jätä kommentti