Blackhawks vaihtoi DeBrincat Carterin Senatorsille vuoden 2022 draftissa

Blackhawks vaihtoi DeBrincatin Senatorsille vastineeksi kolmesta valinnasta – Ottawan ensimmäisen ja toisen kierroksen valinnoista vuoden 2022 draftissa – ennen vuoden 2022 Upper Deckin NHL-draftia Bell Centerissä torstaina. (nro 7 ja 39) ja kolmannen kierroksen valinta vuoden 2024 draftissa. Jääkiekko Pelipaidat

DeBrincat on tehnyt tällä kaudella 78 pistettä 82 ottelussa ja johtaa Chicagossa 41 maalilla ja tasoittaa NHL-uran ennätyksen kaudella 2018-19.

DeBrincatilla on yksi kausi jäljellä, ja hän allekirjoitti kolmivuotisen 19,2 miljoonan dollarin (keskimäärin 6,4 miljoonan dollarin) sopimuksen 3. lokakuuta 2019, ennen kuin hänestä tuli rajoitettu vapaa agentti.

Dorian sanoi, että senaattorit alkavat yrittää allekirjoittaa DeBrincatin, kun he ovat oikeutettuja allekirjoittamaan jatkosopimuksen 13. heinäkuuta.

Tällä kaudella NHL:n All-Star-ottelussa pelaava DeBrincat oli toisen kierroksen valinta (39.) vuoden 2016 NHL-draftissa. Hän teki 307 pistettä (160 maalia, 147 syöttöä) 368 runkosarjapelissä ja kuusi pistettä (2 maalia, 4 syöttöä) Chicagon yhdeksässä Stanley Cupin pudotuspeliottelussa.

Blackhawks valitsi vartijan Kevin Korczynskin sijalla 7. Myöhemmin he vaihtoivat 13. valinnan ja lähettivät keskus Kirby Dachin Montreal Canadiensiin. Chicago käytti luonnosvalintaa valitakseen keskus Frank Nazarin.

Dorian sanoi, että Debryn Carterin hankinta on tärkeä askel Senatorsille, kun he siirtyvät uuteen vaiheeseen, kun he yrittävät tulla joukkueeksi, joka kilpailee pudotuspeleistä ensi kaudella.

Dorian sanoi, että hän ja Davidson olivat työstäneet sopimuksen yksityiskohtia, mutta se on saatettu saada päätökseen heidän välillään sattumanvaraisessa tapaamisessa Montrealin ravintolassa keskiviikkoiltana.

Jätä kommentti