Bergeron palaa kyynärpääleikkauksesta, paluupäivä on määrittelemätön

Tiistaina Boston Bruinsin kapteenille Patrice Bergeronille tehtiin vasemman kyynärpään jänteen korjausleikkaus, joka hänellä on ollut viimeiset kaksi kautta. Bergeronin odotetaan vievän 10–12 viikkoa toipuakseen, ja jos hän päättää palata Bostoniin 19. NHL-kaudelle Boston Bruins Pelipaita, hänellä on elokuun loppuun asti aikaa olla fyysisesti kunnossa ja valmis pelaamaan.

NHL:n parhaana puolustavana linjamiehenä ennätyksellisen viidennen Selke Trophyn voittanut Bergeron sanoi sunnuntaina pitämässään puheessa Jääkiekko Pelipaidat, että hän ei ole päättänyt tulevaisuudestaan, mutta ainoa pallo, jonka hän hankkii, jos hän tulee takaisin. olla karhuja. Leikkaus vain viivästytti hänen päätöksentekoprosessiaan, hän tarvitsi aikaa ja hän uskoo edelleen, että hänellä on paljon aikaa päätöksentekoon varmistaakseen, että hän käyttää kaiken aikaa oikean päätöksen tekemiseen.

Vaikka he pelaavat meille upeita pelejä, he loukkaantuvat usein, ja Bergeron on viimeisin Bruinsin pelaaja, joka on joutunut leikkaukseen tällä välikaudella. Hyökkääjä Brad Marchand (ja puolustaja Charlie McAvoy) odotetaan kestävän kuusi kuukautta toipua; puolustaja Matt Grzelcyk kestää viisi kuukautta; ja puolustaja Mike Reillyn odotetaan kestävän kolme kuukautta. Aika. Toivottavasti he kaikki paranevat pian!

Jätä kommentti