Avalanche tuo Gabriel Landskogstein Cupin unelman ulottuvillesi

11 kauden kamppailun ja rakentamisen jälkeen Landeskogilla on vihdoin mahdollisuus päästä Stan Cupin finaaliin ja mahdollisesti nostaa pokaali. Tämä on hänen ensimmäinen mestaruussarjan esiintymisensä 11 NHL-kauden aikana, arvokas tilaisuus. Muuta fantasia todeksi ottamalla vastaan Tampa Bay Chargers Stanley Cupin finaalissa. Hyökkääjä on käyttänyt Avalanchen Jääkiekko Pelipaidat siitä lähtien, kun Avalanche valitsi hänet toisella yleisellä valinnalla vuoden 2011 NHL-draftissa. Hän teki debyyttinsä kaudella 2011-12 ja voitti Calder Trophyn, jonka Professional Hockey Writers Association äänesti NHL:n vuoden tulokkaaksi.

Avalanche jäi pudotuspeleistä väliin kolme perättäistä kautta vuodesta 2014-17 alkaen, ja se sijoittui NHL:ssä viimeiseksi 22-56-4-ennätyksellä kaudella 2016-17. Avalanche selvisi pudotuspeleistä seuraavilla neljällä kaudella, mutta hävisi Nashville Predatorsille kauden 2017-18 ensimmäisellä kierroksella ja kauden 2018-19 toisella kierroksella. Hän hävisi seitsemän peliä San Jose Sharksille ja seitsemän ottelua Dallas Stars. Kauden 2019-20 peli 2 ja Vegas Golden Knightsin kuusi peliä kauden 2020-21 toisella kierroksella. Viimeinen on erityisen valitettavaa. He voittivat President’s Trophyn NHL:n runkosarjan vuoden joukkueena ennen kuin hävisivät toisella kierroksella kolmatta vuotta peräkkäin.

Avalanche on tehnyt läpimurron tällä kaudella, pyyhkäisemällä Predatorsin ensimmäisellä kierroksella, voittamalla Bluesin kuudessa pelissä toisella kierroksella ja lakaistamalla Edmonton Oilersin läntisen konferenssin finaalissa. Joten kaikki ovat iloisia voidessamme olla finaalissa tällä kertaa ja heillä on mahdollisuus saada pokaali, mutta kaiken tämän kovan työn takia ehkä vaikein osa on vielä edessä,  Colorado Avalanche Pelipaita olevien miesten on edelleen jatkettava kovasti töitä ja otettava tämä mahdollisuus Sääli.

Jätä kommentti