Arizona Coyotes voitti Detroit Red Wingsin 9-2

Lauantaina Ottawa Senatorsin 8-5-voitossa Schmalz teki kaksi maalia ja antoi viisi syöttöä, ja hänellä oli 11 pistettä kahdessa edellisessä pelissä.

Nick Schmaltz teki kaksi maalia ja antoi kaksi syöttöä, kun Arizona Coyotes Pelipaita voitti kolmannen peräkkäisen ottelunsa ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun Detroit Red Wings voitti tiistaina 9-2 Detroit’s Little Caesars Arenalla.

Nick Ritchie ja Jacob Hickron antoivat kumpikin kaksi syöttöä ja Clayton Keller teki yhden maalin ja kaksi syöttöä Arizonalle (17-35-4), joka on ensimmäinen Pittsburgh Penguins Teamin jälkeen vähintään 8 maalia peräkkäisissä peleissä 1995-96. Karel Vejmelka torjui 26 kertaa.

Jakub Vrana teki maalin kauden debyyttinsä Detroitissa (24-27-6), joka on hävinnyt viisi kuudesta ottelusta ja päästänyt näissä tappioissa 33 maalia.

Alex Nederjkovic myönsi neljä 12 laukauksestaan, ennen kuin hänet korvasi Thomas Grace toisella neljänneksellä. Kuitenkin, kun Grace epäonnistui kaksi kolmesta laukauksesta, Nedlikovic palasi ja torjui 20.

Travis Boyd johti Coyotesin 1-0-johtoon ensimmäisen neljänneksen kohdalla 1:06, mutta Robby Fabbri teki maalin 1-1 voimakkaalla maalilla 6:06.

Toisen neljänneksen kohdalla 1:04 Schmalz lisäsi johtoaan lukemiin 4-1.

Kun J.J. Moser torjui hänet korkealta takakädeltä. Tehtyään tällä kaudella 2 maalia 33 ottelussa Toronto Maple Leafsin kanssa, hän on tehnyt 3 maalia viidessä Arizonan ottelussa.

Flana toipui harjoitusleirillä suoritetusta olkapääleikkauksesta ja teki maalin 6-2 vahvalla maalilla klo 17.00.

Christian Fischer teki maalin 8-2 tilanteessa 4:18 kolmannella neljänneksellä ja Keller teki 9-2 tilanteessa 10:53, kun hän kaatoi miinus-6 Gus Tave Lindstrom maalin vasemmasta ympyrästä.

Coyotes-hyökkääjä Phil Kessel jätti pelin yhden työvuoron jälkeen lentääkseen takaisin Phoenixiin vaimonsa luo lapsen syntymää varten. Tämä oli hänen 956. peli peräkkäin.

Jätä kommentti